Amorphis – Queen Of Time Tour

AMORPHIS KÄYNNISTÄÄ SUOMEN KIERTUEEN MARRASKUUSSA

Uuden albumin ”Queen Of Time” julkaissut kotimainen metalliyhtye Amorphis on julkistanut Suomen kiertueen keikkapäivät. Marraskuussa käynnistyvä kiertue kattaa 11 paikkakuntaa.
Kahdella kiertueen keikoista erikoisvieraana nähtävä tanskalainen Myrkur on varmasti mieluisa lisä Amorphiksen faneille yhtyeen ensimmäisellä Black Box-keikalla Helsingin Jäähallissa kuin Turun Logomossakin. Muilla keikoilla Amorphis nähdään mm Children of Bodomin, Stratovariuksen, Lost Societyn sekä Turmion Kätilöiden kanssa. Lisää kiertueen erikoisvieraita julkaistaan kesän kuluessa.

Vuonna 1990 perustettu Amorphis on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä yhtyeistä ja merkittävimmistä vientipioneereista. Yhtye on myynyt satoja tuhansia levyjä ja tehnyt mittavia ulkomaankiertueita jo kauan ennen kuin suomalainen metallimusiikki löi itsensä läpi isommassa mittakaavassa. Suomessa bändi on saavuttanut kuusi kultalevyä, vastaanottanut Vuoden metallialbumin Emman sekä esiintynyt lukuisille loppuunmyydyille saleille.

morphiksen Oulun keikalle on lisätty lämppäriksi mustapuhuvan tyylikäs Grave Pleasures, jonka viimeisin ’Motherblood’ -albumi on männävuosien hienoimpia kotimaisia rock-levyjä!
www.facebook.com/gravepleasvres

Liput alk. 36,00 €

Liput ovelta 38€

Ikäraja: K-18

Aikataulu:
20:00 Ovet / Doors open

21:00 Grave Pleasures


22:30 Amorphis

Ilmaiset IHKU bussit liikennöivät non-stoppina Areena – IHKU välillä aina tapahtuman jälkeen.

Tags:

Päivä

marras 24 2018

Aika

20:00

lipun hinta

36€

Liput

VARAA LIPUT
Areena,

Location

Areena,
Oulu
Grey Beard Concerts & Management

Tapahtuman järjestäjä

Grey Beard Concerts & Management
Puhelin
050 0574636
Kotisivut
http://greybeard.fi
QR Code