Helldone 2017: HIM

HIM tekee isot Helldone-lisäkeikat Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Seinäjoella

Esiintyjät: HIM,  Jimsonweed

K-18

Uransa lopettavan menestysyhtye HIMin perinteinen keikka Helsingin Tavastialla uudenvuodenaattona 31.12.2017 myytiin tänä aamuna loppuun tuttuun tapaan ensimmäisten minuuttien aikana. Nyt on varmistunut, että loppuunmyydyn Tavastia-klubin lisäksi Ville Valo ja kumppanit soittavat ainutlaatuiset Helldone-jäähyväiskeikat myös Helsingin Jäähallissa (Black Box), Oulun Terminaali  Areenalla, Seinäjoen Rytmikorjaamolla ja Tampereen Pakkahuoneella.
Yhtyeen jäähyväiskiertue lähtee liikkeelle 23.10.2017 Pohjois-Amerikasta. Kiertue käsittää 14 maata ja useat keikoista ovat jo loppuunmyytyjä.
Suomen kansainvälisesti menestyneimmän rock-yhtyeen 26-vuotinen ura on ollut täynnä merkittäviä saavutuksia. Yhtye on julkaissut kahdeksan studioalbumia ja neljä kokoelmalevyä, joita on myyty maailmanlaajuisesti yli kahdeksan miljoonaa kappaletta. HIM on tehnyt suomalaista musiikkihistoriaa olemalla ensimmäinen ja ainoa suomalaisyhtye, jonka albumi on ylittänyt Pohjois-Amerikassa kultarajan (Dark Light, 2005). Sekä kotimaassa että ulkomailla useilla kulta- ja platinalevyillä palkittu yhtye tunnetaan lukuisista listaykkösistä ja radiohiteistä, kuten Join Me In Death, Wicked Game, Right Here In My Arms, Your Sweet 666, The Wings Of A Butterfly ja The Funeral Of Hearts.

Aikataulu
18.55 Areena 3 v. pyroshow Terminaalin katolta
19.00 Ovet auki – keikkaillan aloittaa Jimsonweed
20.30 HIM

Vinkkejä iltaan

Saapuminen: Keikka on loppuunmyyty, joten saavu paikalle ajoissa ja varaa aikaa sisäänpääsyyn.

Narikka: Narikkamaksu on 3€/takki. Narikkalipun voi hankkia etukäteen Ticketmasterista.  Ennakkoon narikkalippunsa ostaneille ja kutsuvieraille on oma erillinen narikka. (kts. pohjakuva)

Tutustu tapahtuman pohjakuvaan etukäteen, jotta kaikki tarvittavat palvelut löytyvät helposti illan aikana.

KLIKKAA TÄSTÄ POHJAKUVA

HOX! Huomaathan että keikalla ei saa valo/videokuvata järjestelmäkameralla.

Kysymykset ja yhteydenotot: jani.suopanki@swarm.fi

Tags:

Päivä

joulu 28 2017

Aika

19:00

lipun hinta

60€ Ennakko / 65€ ovelta

Liput

VARAA LIPUT
Areena,

Location

Areena,
Oulu

Tapahtuman järjestäjä

Club Teatria
Kotisivut
http://www.teatria.com/
QR Code