Jenni Vartiainen Monologi -kiertue 2018

Jenni Vartiaisen 7.9. julkaistu Monologi nousi suoraan virallisen albumilistan ykkössijalle. Ennakkoon kultaa myyneen albumin yhdeksästä kappaleesta peräti kuusi nousi Spotifyn Top 50 -listalle. Levyn uusin single Made In Heaven nousi heti julkaisusta Spotify TOP 50-listan kärkisijalle.

”Kiitos kaikista ihanista viesteistä ja palautteesta, joita olen saanut. Mahtavaa, että ihmiset ovat kuunnelleet albumia kokonaisuutena! Tuntuu myös uskomattoman hienolta, että Made in Heaven debytoi Spotify -listan kärjessä”, onnellinen Jenni sanoo.

Monologin kaikille aiemmin julkaisemattomille kappaleille kuvattiin musiikkivideot, jotka muodostavat videosarjan. Kaikki viisi videota kuvattiin yhden vuorokauden aikana ja tämän kunniahimoisen projektin toteuttivat ohjaaja Joonas Kenttämies ja Helsinking Oy. Ensimmäinen video on tehty Made in Heaven -kappaleelle ja voit katsoa sen täältä.

Vartiainen lähtee uuden albumin myötä kiertueelle ja syksyn ensimmmäinen keikka on 28.9. Oulun Areenalla. Kiertue päättyy 16.11. Hartwall Arenalle.

Liput

Ennakko 29€

Ovelta 35€

VIP 69€
sisältää:
– Oman baarin
– Kaulanauhan
– Narikkamaksun
– Naksuja
– Tervetulojuoma – Nicolas Feuillatte Samppanja

Ovet auki klo. 20.30

K-18

Päivä

syys 28 2018

Aika

20:30

lipun hinta

29€

Liput

VARAA LIPUT
Areena,

Location

Areena,
Oulu
Areena Oulu

Tapahtuman järjestäjä

Areena Oulu
Puhelin
0207790575
Sähköposti
petri.koivisto@pst.fi
QR Code