Ysärin Kuninkaalliset: Oulu

25-vuotisjuhliaan viettävät Movetron ja Waldo’s People yhteiskiertueelle syksyllä

Seinäjoelta syyskuussa käynnistyvän Ysärin kuninkaalliset –kiertueella on mukana myös suosikkijuontaja DJ Oku Luukkainen ja DJ ICE K ja Pandora.

Ysärin Kuninkaalliset
Oulu, Areena Oulu
LA 12.10.2019

ESIINTYJÄT:
Movetron
Waldo’s People
Oku Luukkainen
DJ Ice K
Pandora

LIPUT:
35,00€

Tänä vuonna 25-vuotisjuhliaan viettävät ysäripopin kuninkaalliset Movetron ja Waldo’s People juhlistavat merkkivuottaan lähtemällä yhteiselle Ysärin kuninkaalliset -kiertueelle syksyllä. Yhä täysille saleille esiintyvät suosikkiyhtyeet aloittavat juhlakiertueensa Seinäjoen Sorsanpesästä syyskuun 14. päivä. Seinäjoen lisäksi kiertue vierailee Tampereella, Turussa, Lahdessa, Oulussa, Jyväskylässä, Kajaanissa, Rovaniemellä ja Porissa.

MOVETRON
Vuonna 1994 perustettu Movetron avasi uransa liki 100 000 kappaletta myyneellä Romeo ja Julia –esikoisalbumillaan. Sittemmin tarttuvista ralleistaan tutuksi tullut ja kulta -ja platinalevyjä napannut Movetron on ehtinyt julkaisemaan yhteensä kuusi studioalbumia, yhden kokoelman, hajoamaan ja tekemään comebackin sekä keikkailemaan lukuisia kertoja halki Suomen. Yhä alkuperäiskokoonpanossaan toimivan Movetronin muodostavat Päivi Lepistö ( laulu), Jukka Tanttari (syntetisaattori) ja Timo Löyvä (syntetisaattori).

WALDO’S PEOPLE
Waldo’s People on täyttänyt saleja jo käsittämättömät 25 vuotta. Listaykkösiä yhtyeeltä löytyy kahdelta vuosikymmeneltä. Vuonna 2018 yhtye teki enemmän loppuunmyytyjä keikkoja kuin koskaan historiansa aikana. Yhtyeen keulakuvan Waldon mukaan, se johtuu siitä, että yhtyeen keikkasetti uusiutuu tarpeeksi usein, ja tämä pitää yleisön mielenkiinnon yllä. Tälle ryhmälle se on helppoa, koska julkaistuja kappaleita on toista sataa ja listaykkösiäkin toistakymmentä.

Yhä uutta musiikkia julkaiseva ja täysille saleille esiintyvä Movetron kommentoi tulevaa kiertuetta näin: ”On ihanaa täyttää 25-vuotta kun” vanhat fanit on perässä edelleen –ja sen lisäksi uusi sukupolvi on todellakin löytänyt ysäri-ilottelun! Keikoilla osataan uudet biisit kuin vettä vaan. Odotamme NIIN innolla, että pääsemme juhlakiertueelle yhdessä Waldon kanssa.”

Lukuisista hiteistään tunnettujen Movetronin ja Waldo’s Peoplen lisäksi kiertueella ovat mukana hiljattain 7300 –päivää jättihitin yhdessä HesaÄijän, Dannyn ja Erikan kanssa julkaissut DJ Oku Luukkainen sekä Movetronin ja Waldo’s Peoplen tapaan uransa 25-vuotisjuhlia viettävä DJ Ice K. Ulkomaalaisvahvistusta kiertueelle antaa Ruotsin oma ysärisuuruus Pandora, joka on mukana Oulussa, Jyväskylässä, Kajaanissa ja Rovaniemellä. Luvassa on 25-vuotta hittejä ja maailman parasta ysäritamppausta!

Kummankin yhtyeen suurimpia hittejä tarjoilevan kiertueen liput tulevat myyntiin perjantaina 07.06.2019 klo 9 Ticketmasterissa.

Päivä

loka 12 2019

Aika

20:00

lipun hinta

35.00€
Areena,

Location

Areena,
Oulu
QR Code