RAKKAUDESTA TAPAHTUMIIN

Monipuolinen Areena on ensiluokkainen tila tapahtumille ja tilaisuuksille. Areena rakentuu tilaisuuden tarpeen mukaan, olipa kyseessä pieni yksityistilaisuus, konsertti tai suuri tapahtuma.

LOISTETTA JA ELÄMYKSIÄ

Konsertti, messu, henkilöstöjuhla, vuosijuhla, gaala tai häät, Areenalla onnistuu kaikki. Tilan voi vuokrata kaikenlaisiin ja -kokoisiin tapahtumiin.

Areena on täysin muunneltavissa tapahtuman luonteeseen sopien – vain mielikuvitus on rajana. Tila voidaan rajata pieneen intiimiin tilaisuuteen tai käyttää kokonaan, jolloin juhlimaan mahtuu 2000 henkilöä.

Upeat, korkeatasoiset ravintolapalvelut takaavat herkullisen illan ja tuovat tunnelmaa tilaisuuteen. Huipputason tekniikka sekä henkilökunnan luovuus mahdollistavat upeat, elämykselliset tapahtumat.

MITÄ ASIAKKAAMME

Sanovat meistä?

 • Lääkäripäivien iltajuhlien osallistujat ja Oulun Duodecim-seuran hallitus pitivät Areena Oulua erinomaisena juhlapaikkana. Myös ruokaa kiiteltiin ja kehuttiin kovin. Ja hyväähän se oli!

  Suomalainen Lääkäriseura Duodecim
 • Tilaisuus oli ihan huippu ja loistava. Ja illan tila upea! Uskomme, että yhteistyömme jatkuu!

  Nordea Pohjois-Suomi
 • Many thanks Areena Oulu for the best party ever! Everything was brilliant, great flexibility with greater personnel. We absolutely will be back.

  Nokia Networks
 • Tapahtuman järjestäminen on unelmatyötä vain silloin kun saa tehdä töitä sellaisten ammattilaisten kanssa, joista näkee ylpeyden ja ilon työstään. Meistä järjestäjinä pidetään sen verran hyvä huoli aina ennen tapahtumaa ja tapahtumapäivänä, että emme uskalla oikein edes ajatella, saisimmeko ilman tätä porukkaa mitään järkevää aikaan. Kiitos Areenan tiimille, autoitte meitä taas luomaan unohtumattoman Salesvationin.

  Sami Mikkola, Luova Laboratorio Salesvation III
 • Tapahtumajärjestäjän näkökulmasta Areena on paikkana oikea unelma, kaikki todellakin saa saman katon alta. Olipa kyseessä pöydät, tuolit, messuosastojen rakennus, catering, anniskelu tai laadukas valaistus- ja äänentoisto, kaikki on aina onnistunut. Suosittelen lämpimästi ideoimaan tapahtumaa yhdessä Areenan ammattilaisten kanssa.

  Mari Nauha – Markkinointipäällikkö - Palvelutukku Pohjoinen, Kasvishovi Oy Hovin Pidot

Rakkaudesta tapahtumiin

Areena on 2000 henkilöä vetävä näyttävä tapahtumakeskus konserteille, kokouksille, kongresseille, messuille ja yritysjuhlille. Areenan lisäksi käytössämme on useita tiloja Terminaalissa.

Messuille

Areena rakentuu tilaisuuden mukaan. Tilaa voidaan rajata ja jakaa tarpeen mukaan. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet järjestää erilaisia tapahtumia, suurista messuista pieniin tilaisuuksiin.

Yritysjuhlille

Onko suunnitelmissasi henkilöstön yhteinen show and dinner -ilta, rock-henkiset bileet tai yrityksen vuosijuhla? Rakennetaan yrityksenne juhlista ikimuistoiset. Areenalle voidaan kattaa illallispöydät jopa 650 hengelle. Esiintymislavalle voi kiivetä kuka vaan, halutessanne jopa kansainväliset tähdet.

Konsertteihin

Areenan huippuluokan tekniikka sekä intohimolla työnsä tekevä, rautaisen ammattitaidon omaava henkilökunta takaavat huikean konserttielämyksen. Konserttia voi nauttia jopa 2000 henkilöä. Huikea tapahtuma-aula narikkoineen tuo lisätilaa konserttihetkeen.

Seminaareihin

Areenan monipuoliset puitteet tarjoavat rajattomia mahdollisuuksia täydelliseen seminaaritilaisuuteen. Lava, katsomo, esittelytilat, ryhmätyöskentelytilat, ruokailu, kahvit – mitä tarvitsetkaan, me järjestämme ne.

Yksityis-
tilaisuudet

Areena rakentuu juuri sellaiseksi kuin yhdessä suunnittelemme. Monipuoliset puitteet tarjoavat rajattomia mahdollisuuksia, vaikka unelmien hääjuhlille. Ison tilan voi rajata pienemmäksi, pöydät voi kattaa illalliselle tai poksauttaa kuohuvaa pystypöytien äärellä ja jorata tanssilattialla koko illan.

Referenssit

Arina 100v

Arinan 100-vuotisjuhlat vietettiin Areenalla toukokuussa 2017. Illan kruunasi huikea Saara Aalto & Oulu All Star Big Band.

Hovin Pidot 2017

Pohjois-Suomen ruokamessuilla juhlittiin Kasvishovin 30-vuotissynttäreitä ja nautitiiin yli 40 tavarantoimittajan annista. Ilta huipentui Suvi Teräsniskan ja Pete Parkkosen yksityiskeikkaan.

Northern Glow 2017

Bisnesfoorumia vietettiin Oulussa neljättä kertaa elokuussa 2017. Northern Glow kokosi yhteen lähes 300 osallistujaa verkostoitumaan ja keskustelemaan liiketoimintamahdollisuuksista ja digitalisaation seuraavista askeleista.

Oulun kokousmessut 2018

Järjestyksessään kolmannet Oulun kokousmessut keräsivät seudun parhaat kokouspalvelutarjoajat virkistävään aamupäivätilaisuuteen!

Polar Bear Pitching 2018

Maailman cooleimman business tapahtuman konferenssipäivää vietettiin Areenalla verkostoitumisen ja inspiraation tunnelmissa.

Suomen Häämessut 2018

Häämessut tarjosivat Areenalla helmikuussa 2018 ideoita ja inspiraatiota morsiamille, sulhasille, kaasoille, bestmaneille kuin muillekin hääsuunittelussa mukana oleville.

Rakkaudesta tapahtumiin

Mikäli sinulla on idea, meillä on puitteet toteuttaa se.
Ota yhteyttä, niin aloitetaan.

Puh: 020 779 0575
Sähköposti: petri.koivisto@pst.fi